Dintre serviciile pe care CHITU TEAM S.R.L. le oferă clienţilor săi este realizarea de case la roşu şi case la cheie. Bineînţeles, pe lângă aceste servicii, putem oferi în continuare şi servicii adiţionale precum dezvoltări ulterioare de amenajări interioare sau exterioare, instalaţii electrice sau instalaţii sanitare. Totodată, putem prelua proiecte din faze intermediare.

Pentru că termenul de “casă la roşu” este de multe ori ambiguu, vom dezvolta subiectul pentru a oferi potenţialilor clienţi informaţiile de care au nevoie.

O casă la roşu este un imobil cu structura risicată fără să cuprindă finisajele interioare şi exterioare şi exteriorul acoperişului.

Practic, ridicarea unei case la roşu presupune următoarele operaţiuni:

  • trasarea în spaţiu conform planului de amplasament din proiect
  • săparea, armarea şi betonarea fundaţiei, potrivit specificaţilor tehnice dispuse de proiectant
  • zidirea pereţilor interiori şi exteriori
  • realizarea armăturilor şi betonarea elementelor de structură ale imobilului (stâlpi, planşee, alte elemente) precum şi realizarea scărilor interioare, dacă imobilul este prevazut cu unul sau mai multe etaje.
  • realizarea structurală a acoperişului, fără a include acoperirea propriu-zisă a casei.

Important de menţionat, este şi faptul că o casă la roşu nu cuprinde nici partea de instalaţii electrice (cablaje şi tot ce ţine de instalaţia electrică) şi nici partea de instalaţii sanitare (ţevi de apă, gaze, racoradare la reţelele de utilităţi). Toate acestea vor fi adăugate ulterior de beneficiarul lucrării.

Pentru ridicarea unei case la roşu garantăm utilizarea unor materiale de înaltă calitate care şi-au dovedit pe parcursul anilor durabilitatea. Pentru armături folosim oţel special tratat laminat la cele mai înalte standarde, iar zidaria poate fi realizată din materiale de tip BCA sau cărămida. Preţul proiectului difera în funcţie de materialele alese. Pentru un deviz estimativ, va rugam sa ne contactaţi !

Casa la cheie cuprinde în plus:

finisaje exterioare (învelitoare acoperiş, geamuri termopan, tencuieli exterioare, izolaţie poliestiren expandat grosime 10 cm)

finisaje interioare (rigips, gresie, faianţă, parchet, uşi acces)

instalaţii sanitare (chiuveta, cadă / duţ, vas toaleta, robineţi bucătarie / baie, racorduri)

instalaţii termice (centrală termică, calorifere, racorduri)

instalaţii electrice (intrerupătoare, prize, reţea electrică)